Vasile Ernu

În viaţă există lucruri mult mai îngrozitoare decît moartea BR Anna Ahmatova

În viaţă există lucruri mult mai îngrozitoare decît moartea
Anna Ahmatova
blog

Numai gesturile radicale ne mai pot salva

Zilele astea “portocaliiI” m-au infuriat rau….. O astfel de debandada nu s-a mai vazut din timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial…

Lumea incepe sa se revolte…. Recomand textele Simonei Tache, Vlad Mixich, Cristian Ghinea si chemarea la Greva Fiscala.

Mi-am dat si eu cu parera in fuga prin telefon aici….

■Scriitorul Vasile Ernu a spus ca pentru a-si declara veniturile din drept de autor a pierdut aproape o saptamana pe la ghisee. “La asigurari de sanatate am fost de trei ori, pentru ca de fiecare data imi cereau altceva”, a spus acesta. “Nebunia care incepe este ca trebuie sa mergem lunar acolo. Pentru niste oameni care se misca foarte mult, ar insemna sa ne luam timp liber pentru acest lucru”, a adaugat Ernu, care a incheiat: “In acest context, imi este impus sa nu respect acesti termeni. Cred ca dupa trei luni voi renunta sa fac asta”, a adaugat scriitorul. “Suntem pusi in fata situatiei de a nu respecta legea. Probabil o sa luam amenda, dar nu stiu ce mai pot lua de pe noi”, a mai spus Ernu, care a adaugat ca se va alatura unui eventual protest fata de aceste masuri. “Numai gesturile radicale ne mai pot salva”, a declarat scriitorul pentru MEDIAFAX.

  • ASA CA TOTI CEI CARE MAI CRED CA SE POATE FACE CEVA:
    Vineri, 27 august la ora 11, în faţa Ministerului de Finanţe se vor stringe oameni să protesteze. Voi fi acolo alaturi de alti protestatari!

SI O PETITIE

-
25 August, 2010
in: Blog, Noutati   
Niciun comentariu

Comments

Leave a Reply