Vasile Ernu

În viaţă există lucruri mult mai îngrozitoare decît moartea BR Anna Ahmatova

În viaţă există lucruri mult mai îngrozitoare decît moartea
Anna Ahmatova
blog

DDT – Chto takoe oseni?

DDT – Chto takoe oseni?
DK mi-a recomandat aceasta melodie… Chto takoe osen/ Ce este toamna, unde Sevciuk e impreuna cu Butusov si Kincev…
DA, e foarte buna…

-
30 October, 2006
in: Rock in URSS   
4 comentarii

Comments

4 Responses to “DDT – Chto takoe oseni?”

 1. Constantin
  November 1st, 2006 @ 1:06 pm

  Domnule Ernu, mi-a placut ideea cartii Dvs si cred ca a fost foarte la locul ei. Dar ceea ce faceti pe acest blog, mai ales posturile cu “DDT” s.a. asemenea imi seamana a comportamentul altor moldoveni, mai grei de cap, care nu au cu ce altceva sa-si impresioneze colegii romani decat niste “Davai davai”. Sau cu Anna Lesko, marea moldoveanca.
  Sa staruiti in ideea de rusofonie, pe langa faptul ca e ceva gretos, in opinia mea, mai si inseamna si o lovitura puternica imaginii noastre in Romania. Cum sa nu ne creada cei de acolo “rusi”, daca reperzentantii nostri (nu cei mai prosti) se dau mari cu toate rusofonismele?
  Argumentul “vreau sa le prezint URSS-ul” nu tine, la fel cum nu ar tine o prezentare a Romaniei cu Adi Minune si restul deseurilor.
  Sunteti penibil.

 2. DK
  November 2nd, 2006 @ 3:52 pm

  D-le Constantin, Anna Lesko sau Adi Minune sunt una si ceea ce prezinta Vasile Ernu e cu totul alta. Oare chiar e imposibil sa faceti diferenta intre kitsch si cultura? Sau sa realizati cat de bine e, ca roman, sa cunosti alte culturi, ATUNCI CAND AI DE ALES daca vrei sau nu sa faci asta?

  Ducand mai departe logica dvs., ar insemna ca Ernu sau oricare alt moldovean (de peste Prut, fireste) n-are voie sa scrie pe blogul lui sau sa vorbeasca nici despre Pelevin sau fratii Strugatki, autori publicati si promovati la Bucuresti, fiindca asta inseamna rusofonie gretoasa, nu? Sau, daca vin la Bucuresti trupe rusesti ca 5nizza, care s-a produs anul trecut intr-un club de aici, eventualii moldoveni aflatori prin oras ar trebui probabil sa evite cu groaza evenimentul si sa sustina ca n-au auzit niciodata de trupa respectiva, ori ca o detesta – doar ca sa nu para rusofili.

  Dvs. va plac Zdob si Zdub? Sau Gandul Matzei? Presupun ca va oripileaza, fiindca isi permit sa cante in ruseste si sa discute cu publicul lor din Bucuresti inclusiv despre muzica ruseasca. Dar sa stiti ca asta nu dauneaza cu absolut nimic imaginii moldovenilor in Romania. Dupa cum nici nu-i face brusc impresionanti in ochii nostri.

 3. RR
  May 6th, 2007 @ 2:22 am

  Vad ca e si DDT-ul… Dar oare este intamplator ca titlui cartii dvs. este la fel ca titlul unei piese de la DDT…

 4. Filatelist
  September 6th, 2009 @ 8:03 pm

  Сделали неплохо, со вкусом. Я как раз делаю свой блог по маркам и для меня сдесь много дельного нашлось.

Leave a Reply